fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Joi, ediție specială la Wyl TV, dezbatere între candidații pentru Primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Fiți pregătiți pentru ultima confruntare electorală între candidații pentru Primăria Municipiului Ploiești. Joi, 2 iunie, începând cu ora 19.30, Wyl TV îți propune singura dezbatere, pe bune, între cei care vor să conducă orașul Ploiești.

Nu ratați evenimentul la care vor participa candidații Grațiela Gavrilescu, Cristian Ganea, Adrian Dobre, Raul Petrescu, Gabriela Anghel, Iulian Teodorescu, Mircea Chirițescu, Marius Fenichiu, Marian Enache și Radu Popescu.

- Reclamă -

Dezbaterea va avea loc la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești marți, începând cu ora 15.00, iar fiecare candidat își va prezenta, timp de câte 2 minute, proiectele pentru Ploiești cu privire la problemele ce țin de sănătate, de social, de învățământ, dar și proiectele individuale. În plus, fiecare persoană prezentă în public va scrie câte o întrebare pe un bilet, iar acestea vor fi strânse într-o urnă din care candidații vor extrage câte o întrebare.

Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Cătălin Stavri și va fi difuzată joi pe Wyl TV, începând cu ora 19.30.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut