fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Jurnalista Emilia Șercan acuză Poliția Română că a scurs date din plângerea sa penală privind amenințările la care a fost supusă și acuză mușamalizarea unor probe

Citește Și

- Reclamă -

Jurnalista Emilia Șercan a lansat o serie de acuzații grave împotriva Poliției Române și susține, într-un text publicat pe PressOne, că IGPR ar fi „scurs” către un site din Republica Moldova o probă depusă de ea în dosarul privind amenințările pe care le-a primit după ce a publicat ancheta care îl acuza de plagiat la doctorat pe premierul Nicolae Ciucă.

Emilia Șercan susține că a primit mai multe amenințări, inclusiv un mesaj pe Facebook Messenger, de la o persoană care i-a trimis mai multe fotografii private, realizate în urmă cu 20 de ani și despre care spune că i-au fost furate dintr-un dispozitiv electronic.

- Reclamă -

Șercan spune că a trimis către poliție o captură de ecran cu mesajul primit pe Facebook Messenger, care includea și pozele personale, iar după o zi mesajul trimis poliției prin Whatsapp a apărut pe un site din Republica Moldova.

Jurnalista cere o anchetă internă în poliție privind scurgerea de informații către site-ul din Republica Moldova și, în plus, acuză poliția că mușamalizează ancheta.

”Toate aceste fapte, pe care le pot proba, indică o mușamalizare a scurgerii în presă a respectivei capturi de ecran. Dovada care indică fabricarea ulterioară a unei probe cu scopul de a mușamaliza scurgerea respectivei capturi de ecran mi-a fost prezentată de chestorul Benone Matei, șeful Poliției Române. În condițiile în care instituțiile statului român au recurs la un întreg ansamblu de tactici prin care au tergiversat ancheta și au încercat să mă inducă în eroare privind scurgerea de informații, am alertat deja organizațiile media locale și internaționale, oficialitățile europene, precum și ambasadele străine din România privind situația în care mă aflu”, a scris Emilia Șercan.

- Reclamă -

Jurnalista susține că a primit trei amenințări după ce pe 18 februarie a publicat o investigație prin care îl acuza pe premierul Nicolae Ciucă de plagierea lucrării de doctorat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...