Candidatul PMP-Prahova pentru primăria Breaza este fostul jurnalist din mass-media națională, Alex Ferariu. În prezent antreprenor, Alex Ferariu locuiește în Breaza de peste 10 ani și spune că a intrat în cursa electorală pentru că simte că se pot face mult mai multe pentru oraș. „Mă voi bate pentru atragerea de investiții și fonduri europene și voi avea grijă ca primăria să-și îndeplinească obligațiile de a crește calitatea vieții din oraș. Ca să ne fie bine, acasă, în Breaza”, spune Alex Ferariu.

Lista de consilieri locali a PMP-Breaza este deschisă de doamna Alexandra Bran, actual viceprimar al orașului Breaza. Doamna Bran are 37 de ani, este absolventă și masterandă a Universității Transilvania din Brașov- Facultatea de Drept și Sociologie, precum și absolventă a Institutului Diplomatic Român.

„Am decis să-l susțin pe Alex Ferariu din două motive. Primul – este omul cel mai potrivit sa continue proiectele benefice brezenilor, inițiate de mine și nepuse în aplicare de actualul primar. Al doilea – Alex nu are planuri ascunse în ceea ce privește candidatura sa, este un profesionist, un om vertical, un om curat, cu viziune, realizat din toate punctele de vedere. Profesional, familial, material… Își dorește sa dezvolte orașul la standarde europene. Cred cu toată tăria, în acest moment, cunoscând-i și pe ceilalți candidați și, mai ales, persoanele de care s-au înconjurat, că Breaza are o singura șansă: Alex Ferariu”, spune doamna Alexandra Bran.

„Avem cea mai bună echipă pentru Breaza: Alex Ferariu-Alexandra Bran. Un tandem care va face din Breaza un loc mai bun de trăit pentru toți prahovenii din oraș. Ca și în celelalte localități din Prahova, și la Breaza, avem curajul să mergem singuri, să ne batem cu așa-zisele partide mari, care au făcut alianțe politicianiste, în scop de jaf al banilor comunităților. Vom câștiga Breaza pentru că Alex Ferariu și Ioana Bran au un aliat mai puternic decât alianțele partidelor: oamenii!”, afirmă doamna Cătălina Bozianu, deputat și președintele PMP-Prahova, candidatul la președinția Consiliului Județean.

Sursa: comunicat de presă PMP Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here