rares bogdan 26555700

rares bogdan 26555700Rareş Bogdan a venit, joi, la DNA, pentru a discuta cu procurorul de caz în dosarul în care a fost arestat Marian Vanghelie. Jurnalistul a spus că el a cerut întîlnirea pentru a lămuri afirmaţiile edilului de la 5, din interceptări, potrivit cărora el ţine “relaţia cu Iohannis prin Rareş Bogdan”. La ieşire, Rareş Bogdan a declarat că a fost audiat ca martor şi a recunoscut că a fost citat “alaltăieri”. 

Rareş Bogdan a declarat, la sosirea la DNA, că a cerut procurorului din dosarul lui Marian Vanghelie să-l primească pentru a sta de vorba, după ce primarul Sectorului 5 ar fi făcut o referire la el într-o discuţie interceptată de anchetatori.

La ieşirea din sediul DNA, unde a stat circa o oră, Rareş Bogdan a recunoscut că a fost audiat ca martor în dosarul primarului de la sectorul 5 şi a precizat că, la discuţii, au asistat şi avocaţii lui Vanghelie. 

Astfel, întrebat de jurnalişti dacă a fost audiat ca martor, Rareş Bogdan a răspuns: “Da, pentru că am apărut în interceptarea în care Marian Vanghelie vorbeşte cu o colaboratoare şi face referire la mine. Am lămurit lucrurile.”

“A fost o discuţie extrem de bună (…) Am venit, am stat de vorbă, oamenii sunt civilizati, fac curăţenie in România.”, a spus jurnalistul.

În ceea ce priveşte interceptările, Rareş Bogdan a precizat că el-a spus procurorilor că “sunt probabil un teribilism al lui Marian Vanghelie”:

“El e un tip viu, plin de efuziune. M-au intrebat cand l-am cunoscut pe Marian Vanghelie, cum m-am apropiat de Marian Vanghelie. Le-am spus că, deşi facem parte din culturi diferite, ne-a apropiat un lucru: faptul că România trebuie să se schimbe si trebuie sa plece cuplul penal Ponta – Ghiţă de la putere.

Cu Vanghelie ma întîlneam des pentru că speram să-şi facă cât mai repede partidul, să constituie majoritatea si sa-l dea jos pe Ponta”, a spus Rareş Bogdan 

Întrebat când a fost citat, jurnalistul a răspuns: “Alaltăieri, dar am solicitat asta de vineri seara (…) Nu îl dau în judecată pe procurorul de caz. Nu am venit cu avocatul”.

 Înainte de a intra în sediul DNA, jurnalistul preciza că nu a discutat niciodată cu Vanghelie despre dosarul la care a făcut referire, deşi s-a întâlnit cu el de mai multe ori.

Realizatorul TV a adăugat că nu îl va da în judecată pe edilul de la 5: “În ce situatie e, credeti ca Vanghelie mai trebuie dat si de catre unul care îl cunoaste? Nu dau in oameni care deja au probleme, niciodata.”

Întrebat dacă va fi martor în dosar, Rareş Bopgdan a răspuns că nu ştie. Întrebat totodată dacă i-a cerut vreun favor lui Klaus Iohahnis pentru Vanghelie, jurnalistul a răspuns:

“Cum sa cer asa ceva? Dar cine il cunoaşte pe Klaus Iohannis… credeti ca la Klaus Iohannis se poate duce cineva cu aşa ceva?  (…) Nu am fost la Cotroceni, dansul e presedinte şi ma bucur enorm că este presedinte pentru ca altfel Romania era intr-o situaţie foarte dificila.”

Vezi VIDEO aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here