rares bogdan

rares bogdanRealizatorul Realitatea Tv, Rareș Bogdan, a declarat într-o intervenție prin telefon, că era timpul ca DNA să ajungă și la Andrei Chiliman, primarul care și-a făcut o gașcă pe care o coordonează pentru a comite ilegalități. Acesta a mai adăugat pe pagina sa de facebook referitor la ancheta DNA în care este vizat Chiliman, că s-a spart buboiul infracțional de la sectorul 1. 

Rareș Bogdan a scris pe pagina sa de facebook că în final, buboiul infracțional s-a spart și vom vedea cine și cum a furat la Primăria Sectorului 1:

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

„Buboiul infractional de la Sectorul 1 pare ca se sparge in sfarsit….. Vor urma surprize majore cand se va vedea cum, cat mai ale s-a furat si de catre cine la Sectorul 1 Bucuresti”, a scris Rareș Bogdan.  

Anterior, realizatorul a precizat la Realitatea Tv că el a anunțat încă de acum două săptămâni că DNA va ajunge și la Primăria Sectorului 1:

”În urmă cu două săptămâni, am anuntat că este imposibil să nu se ajungă și la Primaria Sectorului 1. Eu stiu ce spun, eu vrea să spun și îl contrazic pe distinsul avocat Bolcas, de prevenit ar trebui sa prevină partidele.(…) Am spus public, când l-am avut invitat pe domnul Blaga, circulau informatii despre gașca domnului Chiliman, are o gașca acolo pe care o coordoneaza. I-am spus domnului Blaga că ar trebui sa caute candidat la sectorul 1, dânsul  s-a uitat lung la mine, iar acum îl invit să se uite la televizor.(…)În acest moment, PNL nu se poate destitui de imaginea lui Chiliman.(..) Prin largul concurs al celor PNL. În sectorul 1 din Bucuresti, este un buget foarte mare, mai mare ca la orice primărie din țară”, a spus Rareș Bogdan. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here