fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Kaufland, amendat de ISU Prahova după montarea gardurilor în magazine

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
ISU Prahova a controlat magazinele Kaufland din județ, după montarea gardurilor care separau accesul bazat pe certificatul verde. 

Gardurile montate în interiorul magazinelor delimitau zonele cu acces permis doar celor cu certificat verde de zona cu produse alimentare, în care pot intra și cei nevaccinați.

Amplasarea gardurilor afecta însă căile de evacuare, astfel că ISU Prahova s-a autosesizat și a dispus controale în magazinele din județ.

- Reclamă -

„Având în vedere apariția în spațiul public a unor imagini și comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile in patru centre comerciale aflate pe raza municipiilor Ploiesti și Câmpina, instituția noastră s-a autosesizat și pe cale de consecință a fost dispusă o acțiune de verificare in aceasta după-amiaza.
Au fost executate 4 controale (au fost verificate exclusiv căile de evacuare), in urma cărora au fost identificate 4 nereguli. Trei dintre acestea au fost soluționate, iar cea de-a patra urmează sa fie remediata in cursul zilei. In urma verificării au fost aplicate 3 avertismente și o amenda de 2500 lei”, a transmis ISU Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. 2500 lei amendă? Glumiți! Asta în cazul că nu vă bateți joc de români! Asta era amenda pentru o băbuță prinsă fără mască pe ulița goală, care a ieșit să-l cheme pe evadatul Azorel înapoi în curte! RUȘINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img