Au mai rămas cinci zile până la alegeri și se pare că în Prahova lupta electorală se ascute. După modelul calendarelor ortodoxe tipărite de PSD și PMP în Argeș, la Prahova șase dintre partidele care luptă pentru locuri în Parlament au tipărit calendare ortodoxe pe care le vor împărți în județ. Redacția noastră a intrat în posesia calendarelor pe care vi le vom prezenta mai jos:

CALENDAR PSDCei de la PSD au pus în loc de icoană fotografia lui Ion Iliescu. ”Pentru noi este un sfânt”, au declarat social democrații.

CALENDAR PNLPNL-ul a optat pentru o fotografie cu Robin Hood. ”Avem ca simbol săgeata, iar Robin Hood este o figură emblematică a istoriei. Plus că simbolizează dreptatea și poate vom reuși să-l sanctificăm, să existe și Sf. Hood”, a declarat un reprezentant al PNL-ului.

CALENDAR ALDEALDE a pus în loc de icoană, deasupra siglei logoul Citroen. Alegerea nu mai are nevoie de explicații.

CALENDAR PMPPMP-ul a optat pentru o fotografie cel puțin ciudată cu Titanicul care se scufundă. ”Vrem să trezim interesul cetățenilor. Țara e în pericol, e pe cale să se scufunde. Numai cu PMP-ul la cârmă vom ieși la suprafață.”, au declarat cei de la PMP.

CALENDAR PRUPRU a optat pentru bufnițele lui Sebastian Ghiță, dar reprezentanții partidului n-au vrut să ofere explicații. Au mârâit ceva de Soroș și de vânzarea României și au închis telefonul.

CALENDAR USRCei de la USR l-au pus pe calendar pe Nicușor Dan. ”Nu prea suntem cunoscuți, așa că am preferat ca lumea să știe cine e liderul nostru. Vă așteptăm la vot!”, au declarat cei de la USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here