Localitatea Băicoi organizează o licitație pentru achiziționarea de camere de supraveghere care ar urma să fie montate în oraș.

Surse din administrația locală a orașului Băicoi au declarat pentru ziarul Incomod faptul că în cărți s-ar afla deja câștigătorul licitației pentru camerele de supraveghere. Aceleași surse susțin că licitația nu a avut loc încă, iar câștigătorul a fost deja anunțat. Este vorba despre societatea Dorox Serv Construct, al cărei administrator este Cătălin Dorobanțu.

Cu toate că licitația nu a avut loc până în acest moment, nu vă putem prezenta data exactă, deoarece site-ul care conține ofertele pe SEAP este în mentenanță până pe 2 decembrie. Nici de la primarul Ciprian Stătescu nu am putut obține informații, acesta fiind liber astăzi, potrivit unei angajate a Primăriei, care a răspuns pe numărul de telefon al edilului, furnizat din Catalogul Administrației Publice Locale Prahova și nici nu a dorit să ofere un alt număr de contact.

Reporterii noștri au solicitat un punct de vedere Primăriei Băicoi, cu privire la această situație, pe care îl vom prezenta de îndată ce va fi remis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here