fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

La Câmpina se interzice parcarea, pe domeniul public, a mașinilor care au aplicate anunțuri de vânzare

Citește Și

- Reclamă -

Consiliul Local Câmpina ia în discuție vineri, pe 30 martie, în cadrul ședinței ordinare, un proiect de hotărâre privind modificarea și completarea unui act din 2014 referitor la reglementări în legătură cu parcarea autovehiculelor în zonele publice, în scopul comercializării. În cazul în care acest proiect va fi adoptat peste două zile, se va interzice parcarea autovehiculelor în toate zonele publice ale Municipiului Câmpina, în scopul comercializării sau închirierii. „Prin «scopul comercializării sau închirierii», în sensul acestei hotărâri, se înţelege parcarea autovehiculului în toate zonele publice ale Municipiului Campina, având afişat anunţul de vânzare sau închiriere al autovehiculului”, prevede proiectul de HCL.

Poliţia Locală a informat administrația locală, în luna februarie, că a remarcat apariția unui fenomen nou cu privire la ocuparea zonelor publice de către autovehicule pe care sunt aplicate anunţuri de închiriere, dar care nu aparţin societăţilor comerciale ce au acest obiect de activitate. Proiectul a fost promovat prin prisma acestui fapt pe fondul unei lipse acute a locurilor de parcare din municipiu.

- Reclamă -

„Din verificările efectuate a rezultat faptul că pe raza municipiului au început să apară, în mai multe zone publice, autovehicule cu afişe în vederea comercializării sau închirierii, parcate perioade lungi de timp, îngreunând parcarea şi circulaţia rutieră în zona publică respectivă”, se arată în raportul de specialitate care însoțește proiectul.

La ora actuală, astfel de reglementări sunt valabile la Câmpina, dar numai în zona centrală, mai precis pe Bd. Carol, str. Republicii, str. Mihai Eminescu și pe străzile ce se intersectează cu acestea, pe o lungime de 100 de metri.

Conform hotărârii din 2014, care ar urma să fie completată acum de Consiliul Local, nerespectarea reglementărilor se sancționează cu amenzi cuprinse între 100 și 400 de lei, în cazul persoanelor fizice, respectiv între 200 și 500 de lei, în cazul persoanelor juridice. Interdicția referitoare la mașinile pe care sunt aplicate anunțuri de vânzare va fi extinsă la nivelul întregii localități.

- Reclamă -

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Prahova, anul 2024: peste patru mii de oameni din două comune nu au apă potabilă

Prefectura Prahova: “Localitățile Provița de Jos și Provița de Sus se confruntă cu o secetă acută! Singura sursă de...