Foto cu caracter ilustrativ
Un cititor al Ziarului Incomod susține că, la cimitirul Mihai Bravu, singura sursă de apă se află în toaleta din clădirea administrației. 

“Cimitirul Mihai Bravu….!!! Bătaie de joc la adresa contribuabilului. Bani la concesionare, bani la execuție de lucrare la mormânt, taxă anuală. De luni bune nu este apă, singurul loc de unde iei apă este toaleta din incinta administrației cimitirului, dacă vrei la toaletă te duci în tufiș!”, ne-a transmis acesta, duminică.

SGU Ploiești este societatea care administrează cimitirele din oraș.

Contactat luni, președintele CA la SGU Ploiești, Ionuț Crețu, a transmis următoarele: 

“Anul trecut s-a produs o avarie majoră a rețelei principale de apă din cimitirul Mihai Bravu. La momentul respectiv, recomandarea specialistului a fost de înlocuire a tronsonului afectat din rețeaua principală.

Raportat la posibilitățile financiare de anul trecut, costul acelei lucrări nu putea fi acoperit, astfel s-a procedat la execuția unor reparații parțiale care, din păcate, nu au rezistat în timp.

La acest moment se lucrează ca, până la sfârșitul săptămânii, să fie remediată alimentarea cu apă pe partea din stânga, ceea ce înseamnă 20% din capacitatea totală a rețelei.

Pentru a putea rezolva în totalitate această problemă, trebuie făcut un proiect și este necesară o sumă considerabilă de bani, SGU înaintând în acest sens, către RASP, un program de lucrări, printre care se află și remedierea rețelei de apă din cimitirul Mihai Bravu.

Ne cerem scuze concesionarilor pentru situația existență și asigurăm de faptul că SGU Ploiești are că prioritatea rezolvarea acestei situații cât mai repede posibil”, a declarat Ionuț Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here