cimitir mihai bravu
Un cititor al Ziarului Incomod susține că, la cimitirul Mihai Bravu, singura sursă de apă se află în toaleta din clădirea administrației. 

“Cimitirul Mihai Bravu….!!! Bătaie de joc la adresa contribuabilului. Bani la concesionare, bani la execuție de lucrare la mormânt, taxă anuală. De luni bune nu este apă, singurul loc de unde iei apă este toaleta din incinta administrației cimitirului, dacă vrei la toaletă te duci în tufiș!”, ne-a transmis acesta, duminică.

Ziaruil Incomod a contactat conducerea SGU Ploiești. Ni s-a promis că vor fi făcute verificări, societatea care administrează cimitirele din Ploiești urmând să formuleze mâine (luni) un răspuns.

1 COMENTARIU

  1. Cimitirul din Mihai Bravu este o bataie de joc la adresa tuturor celor ce au locuri de veci acolo. Imaginea pusa de dumneavoastra la acest articol este una foarte frumoasa: de pe aleea principala, dar sa veniti in cursul lunilor mai iunie, cand cresc balariile si rugii de mure, in special pe ultimele doua parcele ( 27 si 28). Cand am intrebat administratia cimitirului de ce nu se face si acolo indepartarea ierburilor ca nu se poate ajunge la locurile de veci, mi s-a spus ca nu are personal de ajuns si bani si sa ma adresez consilierilor primariei, ca acestia nu vor sa le aloce bani. Situatia se repeta in fiecare an de 8 ani de cand merg eu acolo, de fiecare data trebuind sa merg inarmata cu secera, sapa si sa le fac lor treaba, ca sa pot ajunge in final la mormantul soacrei mele. Este strigator la cer! V-as trimite si imagini, dar nu aveti optiune pentru asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here