După episodul de azi din Consiliul Local când unul dintre consilieri, cu naturelul simțitor, pe numele lui Adrian Lupu, a ieșit nervos din sală că-i întrebau colegii ce-i recomandă pe cei de la CA al RASP (că cică se pierde timpul cu întrebările și poate avea omul programare la Mall), consilierul Gheorghe Sârbu, a făcut un sequel. Un ploieștean care a cerut acordul să vorbească la final de ședință a fost poftit de consilierul Sârbu la prezidiu și i s-a dat microfon, na, să aibă omul condiții. Lângă Sârbu stătea primarul Ganea. Care când dădea o replică trebuia să folosească microfonul din dreptul lui Gheorghe al nostru. Care ținea de el mai ceva cum ține șarpele Boa cadavrul sufocat al unei antilope ghinioniste. Cum punea Ganea mâna pe microfon să vorbească dădea de Sârbu Cool Hand care i-l trăgea înapoi. L-o fi luat după ședință acasă? Îl visează noaptea? E un microfon geek, domnul consilier Sârbu?

Cert e că finalul de ședință s-a transformat iarăși în circ și panaramă că vorba aia, suntem un popor hazliu plin de glume. Dar totuși, ce-ai avut nene cu microfonul?

Mai jos puteți vedea un montaj video de la acțiunea de cucerire a microfonului făcută de consilierul Sârbu. Probabil pe ideea: dacă sunt la prezidiu, lăsați microfoanele să vină la mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here