Persoane angajate la șase creșe din Ploiești și directoarea Centrului Creșe Ploiești sunt anchetate într-un dosar penal de luare de mită și deplapidare. Directoarea Angelica Fodor și patru administratore au fost deja reținute, după percheziții organizate de procurori atât la creșe, cât și la domiciliile persoanelor vizate. Viceprimarul Magdalena Trofin, care are în subordine activitatea creșelor din Ploiești, a avut o primă reacție cu privire la scandal. 

Directoarea Centrului Creșe Ploiești, Angelica Fodor, a fost reținută sub suspiciunea de luare de mită, iar cele patru administratore, pentru delapidare.

DETALII AICI: Cine este directoarea reținută după perchezițiile la creșe din Ploiești. Alte patru persoane au fost reținute

În dosar mai au calitate de suspect alte peste 10 persoane bănuite că au furat mâncare și produse de igienă care trebuiau să ajungă la copii.

CITEȘTE și Percheziții la creșe din Ploiești. O directoare și mai multe angajate, reținute pentru că furau mâncarea copiilor

Cantitățile lipsă sunt destul de mari, potrivit unor surse.

La câteva ore după ce Ziarul Incomod a publicat informațiile legate de acest caz revoltător, viceporimarul Magdalena Trofin, în subordinea căreia se află creșele din Ploiești, a prezentat un punct de vedere.

Trofin i-a asigurat pe părinți că activitatea creșelor nu va fi perturbată.

În momentul în care vom fi informați oficial de către procurori despre acest caz, vom dispune măsurile de suspendate care se impun, în ceea ce privește persoanele implicate.  Regret situatia creată și am încredere că organele de cercetare penală își vor face traeba. 

Îi asigur pe părinți că activitatea din creșe se va desfășura în bune condiții și nu va fi perturbată“, a declarat viceprimarul Magdalena Trofin.

CITEȘTE și Mâncarea furată de angajatele creșelor din Ploiești, cumpărată din banii părinților. Oamenii au plătit să le umple cămările

Șase creșe au fost vizate de percheziții. 583 de copii sunt înscriși la cele 6 creșe, iar părinții plătesc 12 lei pe zi pentru hrana acestora. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here