Se poate ca administrația locală să lucreze în interesul cetățenilor.

În timp ce în majoritatea localităților învecinate taxele și impozitele locale se indexează, cresc etc., în comuna Măgurele, Consiliul Local, la propunerea primarului Vasilică Diaconu, a decis scăderea taxelor și impozitelor locale pentru cetățeni cu 5%.

Astfel, taxele și impozitele pentru persoane fizice au scăzut cu un procent de 5% pentru case și pentru terenul intravilan. Cu același procent a fost micșorată și taxa pentru autoturismele cu capacitatea cilindrică mai mică de 2000 centimetri cubi, adică mașina omului obișnuit.

Cetățenii comunei Măgurele au parte și de o serie de facilități fiscale.

Astfel, pentru plata impozitelor până la data de 31 martie se acordă o bonificație de 10%, iar persoanele cu handicap grav sau accentuat pot fi scutite de impozitele pe clădiri și teren în urma unei anchete sociale.

“Primăria Măgurele și-a obișnuit cetățenii cu micșorări de taxe, și în anii trecuți având loc reduceri ale dărilor. Ne propunem să obținem fonduri la bugetul local din finanțări europene și guvernamentale, iar locuitorii comunei dorim să aibă o situație materială cât mai bună.”, a declarat Vasilică Diaconu, primarul comunei Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here