Nici nu se potoli bine furtuna aia ciclonică ce n-a lovit Ploieștiul, că ieri, fiind numai două ceasuri rele, PNL (patidul acela național și liberal) a mai comis o conferință de presă. De data asta n-a vorbit nici deputatul Prișcă sau Virgil Guran, ci tocmai Roberta Anastase. Care nemaifiind la guvernare a descoperit că Ploieștiul e poluat. S-o fi poluat orașul într-un fel ce ține de metaforă de când dorm la Guvern PSD+ALDE, dar de poluat era poluat și când Roberta Anastase era șefa Camerei Deputaților. Dar cum la mediu este o altă ploieșteancă (Grațiela Gavrilescu) trebuia să înceapă atacurile, așa ca între fete.

I-o fi suflat Grațiela Robertei de pe raft ultima pereche de Jimmy Choo? I-a zgârit Louis Vuitton-ul pe holurile Parlamentului? Greu de spus. Ușor de spus este că Ploieștiul este poluat, iar Grațiela Gavrilescu merită să fie demisă, după cum cere deputatul Anastadse. Păi nu știe deputatul că noi ploieștenii cu-n benzen suntem datori?

În replică, surse din Ministerul Mediului ne-au informat că, aflând de acest lucru, Grațiela Gavrilescu a cerut să se facă un studiu de fezabilitate ca să se vadă dacă vor putea fi relocate 100 de berze în Ploiești. Că pescăruși avem, slavă Domnului. Astfel, se va rezolva o problemă, aducând alta în atenția politicienilor. Păi la vară nu o să facă Roberta Anastase conferință să anunțe că numărul mare de berze crează disconfort, iar porumbeii din fața primăriei rămân fără hrană? Dar doar la vară, căci, după cum se știe, berzele au plecat sau se pregătesc să plece în țările calde. Dar poate face Ministerul Mediului barza pitică de România să avem și iarna berze la noi în țară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here