Mama și fetița

O femeie din Ploiești trăiește o adevărată dramă, după ce instanța a decis să piardă custodia fetiței sale în favoarea tatălui, deși are documente prin care psihologii atestă că bărbatul are „devieri comportamentale”! Femeia este disperată și nu poate accepta ideea că fetița sa va locui de acum înainte cu un om cu care cea mică nici măcar nu dorește să vorbească.

Astăzi femeia a mai primit o șansă. Ploieșteanca s-a prezentat în fața executorului pentru a preda fetița tatălui cum a hotărât instanța. Din fericire fetița a refuzat să meargă cu tatăl, fapt care a oferit femei încă trei luni de zile alături de fiica sa, urmând să pregătească o strategie de apărare.

Executorul spune că: “Femeia a fost somată să se prezinte la sediu cu minora, urmând a se stabili dacă copilul dorește să meargă împreună cu tatăl. În situația în care executorul constată că minorul refuză să meargă cu tatăl va întocmi un proces verbal în care va menționa acest fapt și îl va înainta reprezentantului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului urmând ca instanța competentă să fie sesizată și să stabilească un program de consiliere psihologică. Acest program de consiliere nu va putea depăși trei luni”.

Avocatul femeii, spune că: “executorul a constatat refuzul categoric al minorului de a o părăsi pe mamă și că avea o aversiune față de tată, iar copilul va rămâne alături de mamă pentru moment. Urmează ca reprezentații de la Protecția Copilului să înainteze o cerere către instanța de judecată, iar instanța să stabilească programul de consiliere psihologică. Vom întreprinde și alte demersuri ca acest copil să rămână alături de mamă”.

Iată mai jos imagini cu ploieșteanca plângând de fericire:

Ziarul Incomod a prezentat încă de la început acest subiect și v-a prezentat drama prin care trece femeia în încercarea sa de a obține custodia fetiței.

Citește aici toate detaliile luptei pe care o duce ploieșteanca de șase ani:

O ploieșteancă este disperată că a pierdut custodia copilului în favoarea tatălui despre care spune că are devieri comportamentale. FOTO-DOCUMENTE

Ulterior subiectul a fost preluat de presa centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here