fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Lacrimi de fericire: Încă o șansă pentru femeia care a luptat să își păstreze copila după ce instanța a decis să plece la tată – FOTO – VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

O femeie din Ploiești trăiește o adevărată dramă, după ce instanța a decis să piardă custodia fetiței sale în favoarea tatălui, deși are documente prin care psihologii atestă că bărbatul are „devieri comportamentale”! Femeia este disperată și nu poate accepta ideea că fetița sa va locui de acum înainte cu un om cu care cea mică nici măcar nu dorește să vorbească.

Astăzi femeia a mai primit o șansă. Ploieșteanca s-a prezentat în fața executorului pentru a preda fetița tatălui cum a hotărât instanța. Din fericire fetița a refuzat să meargă cu tatăl, fapt care a oferit femei încă trei luni de zile alături de fiica sa, urmând să pregătească o strategie de apărare.

- Reclamă -

Executorul spune că: „Femeia a fost somată să se prezinte la sediu cu minora, urmând a se stabili dacă copilul dorește să meargă împreună cu tatăl. În situația în care executorul constată că minorul refuză să meargă cu tatăl va întocmi un proces verbal în care va menționa acest fapt și îl va înainta reprezentantului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului urmând ca instanța competentă să fie sesizată și să stabilească un program de consiliere psihologică. Acest program de consiliere nu va putea depăși trei luni”.

https://youtu.be/cMp6X3bne6M

Avocatul femeii, spune că: „executorul a constatat refuzul categoric al minorului de a o părăsi pe mamă și că avea o aversiune față de tată, iar copilul va rămâne alături de mamă pentru moment. Urmează ca reprezentații de la Protecția Copilului să înainteze o cerere către instanța de judecată, iar instanța să stabilească programul de consiliere psihologică. Vom întreprinde și alte demersuri ca acest copil să rămână alături de mamă”.

- Reclamă -

https://youtu.be/y5_LaXTaiaA

Iată mai jos imagini cu ploieșteanca plângând de fericire:

https://youtu.be/iUgS85XFDg4

Ziarul Incomod a prezentat încă de la început acest subiect și v-a prezentat drama prin care trece femeia în încercarea sa de a obține custodia fetiței.

- Reclamă -

Citește aici toate detaliile luptei pe care o duce ploieșteanca de șase ani:

O ploieșteancă este disperată că a pierdut custodia copilului în favoarea tatălui despre care spune că are devieri comportamentale. FOTO-DOCUMENTE

Ulterior subiectul a fost preluat de presa centrală.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...