harta romania

Situație la Prahova: elevii vor primii cu întârziere de o săptămână laptele și cornul. Pentru că nu s-a finalizat contractul. Dar se va finaliza, ce atâta grabă?

Situație la Ploiești: după o vară în care ploieștenii au fost hrana preferată a țânțarilor, de ziceai că Ploieștiul e situat pe malul drept al mlaștinei din Mississippi, nici acum primăria n-a putut să încheie contractul de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. Lasă că vine frigul, mor țânțarii, toată lumea o să fie bine. Bine, bine, dar se știe că șobolanii sunt niște creaturi rezistente. Dacă tot am avut Festival Medieval în urbe, de să nu alerge șobolanii prin oraș ca în evul mediu?

Situație în general: ne-am dat cu fețele de steagul patriei că n-a primit urmașul lui Decebal doi mici de la stră-strănepoata lui Attila. Dar despre cei doi neurochirurgi care și-au dat demisia pentru că nu pot avea grijă de pacienți? A, ne pasă de sistemul de sănătate doar când ne lovim noi de el, altfel, lasă că merge și așa. Despre băiatul ăla de la Casa de Asigurări care și-a tras șapte milioane de euroi din pacienți fictivi lăsându-i de izbeliște pe cei care aveau nevoie de ajutor, ce mai ziceți? Ne mai dăm cu fețele de steaguul patriei?

Despre toți incompetenții care ocupă funcții deși au picat examenele date exact pentru funcțiile alea, mai zice cineva ceva? Despre Naționala României ne dăm cu părerea și-n culcare și-n sculare, dar despre Guvern, e bine și așa. Trăiască Daddy și oamenii lui. Opoziția doarme în bocanci așa de adânc de pare un imens blat.

Stau grupulețe, grupulețe prin birouri sau restaurante de cinci stele, sorb din uischianul de 1000 de parai sticla, pufăie un trabuc și râd de sar Armaniurile de pe ei. Și-n timp ce ne dau câte un corn pe jumătate mucegăit deschid laptoapele și intră pe siteuri porno: ”Hai bă să vedem cum să le mai dăm o m**e proștilor ăstora. Auzi tu, haștagrezist. E bine spus, că la tot ce le facem, încă rezistă.”

Sănătos popor la trup, dar la minte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here