Oamenii s-au alarmat în seara aceasta după ce pe rețelele de socializare a început să circule vestea că fostul campion la box, Leonard Doroftei, ar fi murit într-un grav accident de circulație. “Știrea” vorbea despre un eveniment rutier petrecut “pe raza localității Gilău, în zona ieșirii de pe Autostrada Transilvania”.

Știrea a fost, însă, dezmințită chiar de către pugilist, care a declarat în exclusivitate pentru ziarul Incomod că nu este altceva decât o glumă. În realitate, Doroftei a mers în seara aceasta cu familia la un film, iar ulterior a mers în pub-ul său din centrul Ploieștiului. Cum îi stă în fire, Doroftei a glumit pe seama acestui zvon:

“Nu am murit, sunt în viață. Sunt bine, sunt chiar la o bere, la pub. Am fost cu familia la film și apoi am venit aici, aveam un pic de treabă. Am primit o grămadă de telefoane în seara aceasta, de aceea am și spus direct că nu am murit, sunt bine. Sunt “incomod” pentru alții. Doroftei este “incomod”, reprezintă “incomod” sau are față de “incomod”. Știi vorba aceea, joci în piesă, apari în presă. Sunt ok, sunt mai în formă ca niciodată, mă simt ca la 20 de ani”, ne-a spus Leonard Doroftei, râzând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here