primaria ploiesti2

Licitația pentru serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție din Ploiești este în continuare suspendată! Acest lucru se întâmplă întrucât una dintre firmele care s-a înscris la licitație a depus contestație. Primarul Adrian Dobre spune că în primă fază Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a decis în favoarea primăriei Ploiești, dar că societatea respectivă a depus contestație și la Curtea de Apel Ploiești.

După ce va fi dată soluția în această cauză, procedura de licitație va fi reluată din punctul în care a rămas. Termenul pentru judecarea contestației este chiar săptămâna aceasta.

Primarul Adrian Dobre spune că exista posibilitatea ca licitația să nu fie suspendată și să se desfășoare pașii următori în ciuda contestației, dar exista riscul ca instanța să decidă că trebuie făcute anumite modificări, de exemplu în caietul de sarcini, iar în acest caz licitația trebuia încheiată și reluată de la zero. Din acest motiv, s-a ales varianta suspendării până la formularea unei soluții în instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here