fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

Licitația pentru un nou contract de salubritate în Ploiești: noi modificări aduse caietului de sarcini

Citește Și

- Reclamă -

Consilierii locali din Ploiești au votat o serie de modificări ale caietului de sarcini pentru licitația privind contractarea unui nou operator care să asigure salubritatea și deszăpezirea în Ploiești. Este vorba despre contractul de curățenie căi publice, care în prezent era încheiat cu Rosal, dar pentru care consilierii locali au votat anterior rezilierea.

Primarul Andrei Volosevici și viceprimarul Magdalena Trofin au explicat în cadrul ședinței de vineri, 11 iunie, că Agenția Națională pentru Achiziții Publice a analizat caietul de sarcini propus de municipalitate și a făcut o serie de recomandări.

- Reclamă -

Printre modificările sugerate de ANAP se numără renunțarea la impunerea unui cash-flow minim pentru operatorul care va câștiga licitația, măsură la care aleșii locali se gândiseră pentru ca evita ca Ploieștiul să mai fie în situația în care are contract cu un operator care nu își permite să plătească salariile, iar angajații acestuia să facă proteste din acest motiv.

O altă modificare propusă de ANAP face referire la vechimea utilijelor operatorului: municipalitatea dorea să impună ca viitorul operator să aibă utilaje de cel mult 2-3 ani vechime, însă ANAP a sugerat să se renunțe la acest lucru și să se țină cont de norma de poluare a utilajelor.

Primarul Andrei Volosevici a precizat că pe data de 18 iunie intră în vigoare notificarea de reziliere a contractului cu Rosal care a fost trimisă către operator. După această dată, operatorul va mai asigura serviciul în municipiu încă trei luni.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut