fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Liderul de sindicat al TCE a cerut o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Ploiești (FOTO-DOCUMENT)

Citește Și

- Reclamă -

Liderul de sindicat al societății Transport Călători Express, Ion Mișcă, a solicitat autorităților locale o întâlnire pentru a discuta despre situația critică de la nivelul instituției și implicit pentru a găsi împreună o soluție. Astfel, după ședința de Consiliu Local, Mișcă se va întâlni cu Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuții de primar, și cu George Pană, unul dintre viceprimarii municipiului.

La ședința de Consiliu Local de astăzi au fost prezenți și câțiva angajați ai societății pentru a discuta despre greva generală care va fi declanșată la nivelul instituției și despre nemulțumirile pe care le au.

- Reclamă -

Citește: Grevă la TCE Ploiești! Angajații au venit la ședința de Consiliu Local (GALERIE FOTO)

Reamintim că, astăzi, angajații societății de transport public din Ploiești au oprit lucrul în ateliere și s-au reunit în sala de ședințe a TCE, unde au amenințat că de săptămâna viitoare vor intra în grevă generală și automat, vor sista transportul public din municipiu. Revolta oamenilor este îndreptată împotriva Primăriei Ploiești, aceștia acuzând că municipalitatea nu a mai plătit din decembrie subvențiile către TCE și nu achită nici datoria societății către ANAF, după ce săptămâna trecută a fost pierdut acest proces.

Citește: Sindicatul TCE: „Săptămâna viitoare intrăm în grevă generală! Transportul va fi sistat!”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut