fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Liderul Sindicatului Diamantul: „Directorul Şcolii de Poliție denaturează adevărul!”

Citește Și

- Reclamă -

Nouă elevi ai Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina au ajuns miercuri la spital! În timp ce elevii, sub protecția anonimatului, dau vina pe mâncarea de la cantina școlii, comandantul Vasile Tache spune că de vină au fost alimentele consumate în afara unității.

Citește detalii aici!

- Reclamă -

Emil Păscuț, președintele Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul” a declarat însă că șeful școlii de poliție denaturează adevărul:

„Părerea mea este că directorul denaturează adevărul. Observația mea are la bază următoarele: noi am sesizat probleme pe două direcții, condițiile de locuit și alimentația. Șeful de cabinet, Florin Bădilă, a prezentat la o televiziune locală doar hotelul școlii, care este foarte bine întreținut, omițând să spună că este vorba de hotelul școlii. Acum, vizavi de alimentație, este suspect că directorul școlii pretinde că nu a fost o intoxicație. Însă motivele invocate de domnia sa au legătură cu alimentația și este suspect că nu a dezvăluit care este boala care a lovit brusc în aceeași zi nouă elevi din clase diferite”, a declarat pentru ziarul Incomod Emil Păscuț, președintele Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul”.

Comandantul școlii de poliție, comisar șef Vasile Tache, ne-a îndrumat să luăm legătura cu reprezentanții centrului medical pentru mai multe informații referitoare la diagnosticul pus elevilor, însă până la această oră nu au răspuns la telefon. De asemenea, reprezentanții spitalului din Câmpina au spus că vor verifica situația și vor oferi detalii mâine dimineață.

- Reclamă -

CITEȘTE și Dezvăluiri șocante: șobolani și mâncare alterată la Școala de Poliție din Câmpina

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut