cet brazi termoficare prahova apa calda ploiesti

După 12 zile în care ploieștenii au avut apă caldă, iar problema nu pare să se rezolve prea curând, situația va ajunge în atenția prim-ministrului Nicolae Ciucă. Municipalitatea a anunțat într-un comunicat de presă că primarul Andrei Volosevici a solicitat vineri, 12 august, premierului să îl primească în audiență în vederea găsirii unei soluții prin care Ploieștiul să fie din nou alimentat cu apă caldă.

„Am făcut toate demersurile necesare și, din păcate, nu am reușit deblocarea acestei situații în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții prefecturii, ai consiliului județean Prahova, ai operatorului de termoficare şi ai ADI Termoficare Prahova, cei care gestionează contractul cu operatorul Termoficare Prahova S.A.

Sper ca, prin implicarea şi sprijinul primului ministru, să găsim soluții pentru a evita ca municipiul Ploiești să rămână fără alimentare cu agent termic în sistem centralizat”, a declarat primarul Andrei Volosevici, se arată în comunicatul de presă remis de primăria Ploiești.

Aproximativ 50.000 de apartamente în care locuiesc 130.000 de ploieșteni au rămas fără apă caldă începând cu data de 1 august.

Partidul Forța Dreptei a organizat vineri o conferință de presă în care a anunțat că a identificat o soluție pentru ca orașul să fie alimentat din nou cu apă caldă.

Detalii aici!

Citește și:

ANALIZĂ Cum a ajuns Ploieștiul un oraș fără apă caldă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here