Imagine de TanteTati de la Pixabay

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se întrunește vineri, 5 august, la ora 10.00, pentru a constata situație de urgență în ceea ce privește lipsa apei calde din Ploiești.

Potrivit unei informări a Consiliului Județean Prahova, în baza decretării stării de urgență în acest sens, instituția ar putea să preia reparațiile utilajelor necesare livrării apei calde din oraș.

“Președintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, i-a solicitat prefectului județului Prahova, Virgil Nanu, convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) în vederea constatării unei situații de urgență, în baza căreia CJ Prahova să preia reparațiile utilajelor necesare livrării apei calde în municipiu. Pentru reluarea de urgență a livrării, CJ Prahova se oferă să suporte toate costurile.

În urma discuțiilor dintre cei doi, CJSU ar urma să fie convocat astăzi, 05 august, la ora 10.00.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Prahova.

Reamintim că zilele trecute Consiliul Județean Prahova a solicitat ca municipiul Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, să preia centrala termică de la Brazi, însă, municipalitatea a emis seara trecută un punct de vedere în care susținea că acest lucru nu este posibil.

Detalii aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here