fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Lipsa apei calde în Ploiești: se întrunește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Citește Și

- Reclamă -

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se întrunește vineri, 5 august, la ora 10.00, pentru a constata situație de urgență în ceea ce privește lipsa apei calde din Ploiești.

Potrivit unei informări a Consiliului Județean Prahova, în baza decretării stării de urgență în acest sens, instituția ar putea să preia reparațiile utilajelor necesare livrării apei calde din oraș.

- Reclamă -

„Președintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, i-a solicitat prefectului județului Prahova, Virgil Nanu, convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) în vederea constatării unei situații de urgență, în baza căreia CJ Prahova să preia reparațiile utilajelor necesare livrării apei calde în municipiu. Pentru reluarea de urgență a livrării, CJ Prahova se oferă să suporte toate costurile.

În urma discuțiilor dintre cei doi, CJSU ar urma să fie convocat astăzi, 05 august, la ora 10.00.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Prahova.

Reamintim că zilele trecute Consiliul Județean Prahova a solicitat ca municipiul Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, să preia centrala termică de la Brazi, însă, municipalitatea a emis seara trecută un punct de vedere în care susținea că acest lucru nu este posibil.

- Reclamă -

Detalii aici!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...