Guvernul României a stabilit lista țărilor UE și a altor state din care persoanele care vin în România NU trebuie să stea în izolare sau în carantină Zborurile către și dinspre aceste țări vor fi reluate. 

“Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a condus astăzi ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 34 privind stabilirea listei țărilor membre U.E și ale Spațiului Economic European și a listei țărilor terțe pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurii de izolare/carantină asupra persoanelor care sosesc din acestea în România.

Statele care sunt exceptate de la recomandarea măsurii de izolare/carantină sunt stabilite în funcție de rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori.

Zborurile suspendate către și dinspre statele aflate pe listele anexate Hotărârii nr. 34 se reiau începând cu data de 7.07.2020″, se arată într-un comunicat al Prefecturii Prahova.

Lista țărilor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here