fbpx
miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

LIVE TEXT. S-au terminat verificările, în ambele locații a fost vorba de alarme false. Amenințare cu bombă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și la un supermarket Kaufland

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE. Poliția Prahova anunță că s-au încheiat verificările și la Spitalul Județean de Urgență Ploiești unde, la fel ca în cazul magazinului Kaufland, nu au fost găsite dispozitive explozive.

UPDATE. În timp ce la Kaufland Nord polițiștii au încheiat investigațiile și spun că nu a fost găsită nicio bombă, verificările continuă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde sunt folosiți inclusiv câinii de detectare, în exteriorul clădirii.

- Reclamă -

UPDATE. Adjunctul șefului Poliției Municipiului Ploiești, comisar șef Florian Vlădan, spune că în urma apelului care anunța că la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și la Kaufland Nord sunt amplasate bombe, autoritățile au intrat în alertă și a explicat modul cum decurge intervenția. Totodată, Vlădan spune că se ia în calcul că este vorba de o alarmă falsă:

UPDATE. Poliția Prahova informează că la supermarketul Kaufland s-a încheiat activitatea de verificare, fără a fi depistate dispozitive explozive.

- Reclamă -

UPDATE. Poliția Prahova informează că verificarea celor două locații se face cu câini detectare dispozitive explozive, în exteriorul clădirii, și cu dispozitive tehnice speciale, în interiorul clădirii.

UPDATE. Un taxi a adus un pacient la Spitalul Județean, dar din cauza intervenției autoturismul nu a putut intra în curtea unității. Tânărul s-a dat jos la intrare, unde agenții de pază i-au oferit un scaun, până ce un infirmier a adus un scaun cu rotile cu care l-a dus în spital.

UPDATE. Pompierii militari ISU Prahova au montat corturile care vor fi folosite în eventualitatea în care pacienții spitalului vor fi evacuați. Cortul este prevăzut cu un aparat care generează căldură.

UPDATE. La Spitalul Județean de Urgență Ploiești s-a deplasat și viceprimarul George Pană.

- Reclamă -

UPDATE. Poliția Prahova informează că se efectuează verificări în paralel la ambele locații pentru a stabili dacă există sau nu vreun dispozitiv explozibil. În același timp se efectuează cercetări pentru depistarea apelantului.

UPDATE. ISU Prahova informează că la ora 21.30 au fost evacuate 30 de persoane, aparținători ai persoanelor internate în Spitalul Județean.

UPDATE. Prefectul județului, împreună cu șefii ISU, DSP, SRI, IPJ, conducerea Spitalului Județean și președintele Consiliului Județean se află în acest moment la spital. Deocamdată se fac verificări pentru a se stabili dacă e vorba de o farsă sau este ceva real. Reprezentanții primăriei Ploiești nu sunt prezenți.

Deocamdată se fac verificări pentru a se stabili dacă e vorba de o farsă sau e ceva real

UPDATE. Reporterii Incomod prezenți la fața locului transmit imagini din timpul intervenției autorităților:

UPDATE. Grupuri de oameni s-au strâns în zona trecerii pentru pietoni din dreptul spitalului (video jos). Pompierii militari aproape au terminat de montat cortul care va fi folosit în caz că se va impune evacuarea pacienților din spital.

UPDATE. Poliția Prahova anunță că, potrivit procedurii de intervenție în astfel de situații, spitalul nu va face obiectul evacuării pacienților și a personalului, verificarea efectuându-se în etape, în funcție de amplasament și sectoarele medicale existente.

 - Ziarul INCOMODUPDATE. Intervenția de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este coordonată de adjunctul șefului Poliției Municipiului Ploiești, comisar șef de poliție Florian Claudiu Vlădan (foto dreapta).

UPDATE. Pompierii militari au început montarea corturilor în parcarea Spitalului Județean în eventualitatea în care se impune evacuarea pacienților.

UPDATE. Poliția Prahova anunță că în cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului.

UPDATE. Reporterii Incomod sunt prezenți și la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde Poliția evacuează parcarea din fața unității medicale.

UPDATE. ISU Prahova anunță că autospeciala de accidente colective și calamități se deplasează la Spitalul Județean împreună cu grupa operativă, iar autospeciala pirotehnică se deplasează la Kaufland Nord.

UPDATE. Reporterii Incomod sunt la Kaufland Nord de unde transmit imagini:

Amenințare cu bombă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și la magazinul Kaufland Nord! ISU Prahova informează că echipajele sunt prezente la cele două obiective cu câte o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice și câte o ambulanță SMURD.

Din magazinul Kaufland au fost evacuate 150 de persoane. Pacienții de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești nu au fost încă evacuați. Persoana care a sunat la 112 și a anunțat atentatul cu bombă nu mai răspunde la telefon.

Poliția Prahova a precizat că persoana care a sunat la 112 avea voce de bărbat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Imagini spectaculoase de la inaugurarea celui mai nou pasaj rutier din România – VIDEO

Cel mai spectaculos pasaj rutier din România, cu o investiție de aproape 15 milioane de euro, a fost iaugurat.Este...
spot_img