Primăria Ploieşti a organizat o dezbatere publică cu privire la activitatea de salubritate din municipiu. Autorităţile au transmis invitaţia către preşedinţii asociaţiilor de proprietari, dar au spus că aşteaptă şi orice alt ploieştean interesat de subiect.

Discuţiile vin în contextul în care foarte mulţi ploieşteni şi-au exprimat în ultimul timp nemulţumirile cu privire la activităţile de salubritate derulate de Rosal, atât pe linia de colectare a deşeurilor, unde operatorul e în contract cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Deşeurilor Prahova, cât şi în privinţa curăţeniei căilor publice, unde contractul este direct între Rosal şi Primărie. De altfel, în cazul acestui contract, primarul Dobre declara încă din primăvară că a trimis o notificare de reziliere, dar aceasta nu s-a mai produs.

Reporterii Incomod sunt prezenți la dezbatere și transmit imagini video în direct:

1 COMENTARIU

  1. Cetatenii Ploiestiului trebuie sa decida liber cu ce societate de salubrizare incheie contract . In piata trebuie sa fie cel putin trei astfel de societati .
    Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Deşeurilor Prahova este o idiotenie politica . Deciziile in aceasta organizatie se iau potrivit intereselor de grup mafiote si nu in concordanta cu interesele cetatenilor .
    Piata libera le pute unor secauri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here