UPDATE Viceprimarii Dan Nicodim și Magdalena Trofin au coborât din sediul primăriei pentru a sta de vorbă cu oamenii. Urmărește mai jos live cum decurg discuțiile:

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Angajații operatorului de salubritate Rosal protestează, din nou, din cauza întârzierilor salariale! Joi, 14 decembrie, aceștia s-au adunat în fața primăriei Ploiești și spun că nu și-au primit remunerațiile din luna noiembrie.

Oamenii spun că nu au primit niciun ban nici în luna decembrie, când au fost Sărbătorilor, nici măcar acum, în ianuarie. Reprezentanții primăriei Ploiești le-au explicat că municipalitatea a achitat la zi toate facturile emise de Rosal și că decizia societății de a nu da salariile nu are nicio legătură cu contractul pe care firma îl are cu municipalitatea.

Click pentru a mări imaginea

Deși nu și-au încasat salariile, oamenii mai spun că au fost și penalizați. Cei care au participat la un protest spontan asemănător din data de 16 octombrie au primit niște înștiințări prin care au fost informați că timp de trei luni li se scade 5% din salariu pentru că au adresat cuvinte jignitoare și amenințări colegilor de muncă (foto-document dreapta).

Reamintim că tot joi, 14 ianuarie, reprezentanții unui Birou Executor Judecătoresc și ai Jandarmeriei Prahova au mers la garajul Rosal pentru a pune sechestru pe mai multe utilaje ale societății. Detalii aici!

Vezi mai jos imagini video live de la protest:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here