Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a primit aviz favorabil din partea comisiei din penitenciar pentru eliberare condiţionată. Comisia Penitenciarului Rahova a decis că Dragnea este reabilitat, a anunțat antena3.ro.

Liviu Dragnea se va prezenta în faţa instanţei de judecată cu cererea de eliberare condiţionată.

Dragnea a executat doi ani din cei trei ani şi şase luni de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Drept urmare, Dragnea are mari şanse ca marţi, 27 aprilie 2021, să fie eliberat condiţionat, notează antena3.ro.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu

Vineri, Liviu Dragnea se va prezenta la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde a cerut ca cele opt luni în care nu a muncit să îi fie recunoscute ca zile de lucru pentru că a avut o decizie definitivă în acest caz.

Dragnea a acuzat că i-a fost interzis dreptul la muncă, timp de opt luni, tocmai pentru a nu obţine beneficiile zilelor lucrate, astfel că a dat în judecată penitenciarul, iar instanţa i-a dat dreptate.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a susţinut atunci că nu a autorizat ca Dragnea să dea acel interviu, iar Penitenciarul Rahova l-a sancţionat pe fostul lider social-democrat cu ridicarea dreptului de muncă în atelierul auto al închisorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here