O comisie a Penitenciarului Rahova ar urma să decidă marți în ce închisoare își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Luni a fost cea de-a 21-a și și ultima de carantină pentru fostul președinte al PSD, încarcerat acum la Penitenciarul Rahova.

 

Luni este ultima zi de carantină pentru Liviu Dragnea, încercerat în 27 mai la Penitenciarul Rahova.
Potrivit procedurii, marți, o comisie a Penitenciarului Rahova trebuie să decidă unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa.
Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că fostul președinte al PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să îl poată vizita.
Liviu Dragnea a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, în 27 mai, menţinerea deciziei de condamnare la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea, după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.
Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here