Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut în fața judecătorilor de la ICCJ că dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman este ”un dosar politic”. De asemenea, Liviu Dragnea a refuzat să răspundă întrebărilor procurorilor DNA și a cerut ca acestea să fie adresate prin intermediul judecătorilor, afirmând că nu are încredere în DNA.

”Suntem la finalul procesului. Vă spun, indiferent ce decizie veți lua, că n-am purtat acele discuții, nu am știut că cele două nu merg la serviciu. Reafirm că sunt nevinovat. Acesta este un dosar politic și timpul va dovedi acest lucru. Consider că acesta e un dosar politic.”, a spus Liviu Dragnea.

În timpul ședinței, procurorul DNA a încercat să-i adreseze întrebări lui Liviu Dragnea, dar acesta a cerut respectarea procedurii și a solicitat ca întrebările să fie puse prin intermediul instanței. Iată dialogul dintre cei doi:

”Procurorul DNA, către Liviu Dragnea: E adevărat că făceau parte și trei consilieri locali numiți de presedintele CJ?

– Liviu Dragnea: Nu îmi amintesc. Trebuie sa verific documentele de atunci. Nu am încredere în ce spune DNA.

-Procurorul DNA către Liviu Dragnea: Aveți cunoștință că la sediul PSD era nevoie de cele două?

– Liviu Dragnea: Nu, nu cunosc! ( La această întrebare, Liviu Dragnea a refuzat să-i răspundă procurorului DNA direct și a cerut instanței să adreseze întrebarea, așa cum se face procedural).”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here