Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți că „majoritatea nu se va pierde” după excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu din partid, în condițiile în care partenerul său de coaliție, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a declarat în urmă cu o zi preocupat de eventualitatea pierderii majorității parlamentare.

„Majoritatea nu se va pierde”, a spus Dragnea, întrebat de ziariști cum comentează declarațiile lui Tăriceanu, înainte de adăuga că șeful ALDE făcuse în cursul zilei de luni „o declarație că nu e îngrijorat”.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni la TVR1, referitor la excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu din PSD, că mai mulți colegi sunt ”preocupați” ca nu cumva să fie afectată majoritatea parlamentară.

”Am avut discuții cu colegi de-ai mei, care au venit preocupați, dacă nu cumva majoritatea din Parlament. Nu vă ascund că este și preocuparea mea. Evident că la voturi, pentru că orice proiect guvernamental ajunge tot la vot”, a spus Tăriceanu, care a adăugat că există totuși o majoritate confortabilă.

Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here