Amenințarea cu bombă care a pus SRI-ul pe jar, duminică seară, s-a lăsat cu sancțiuni inclusiv pentru administratorul localului vizat de apelant. Bărbatul care a sunat la poliție a ajuns la psihiatrie.

Localul vizat de ameninățarea cu bombă a fost amendat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea legii privind combaterea pandemiei.

În local se aflau mai multe persoane decât capacitatea maximă admisă în scenariul roșu (30 la sută din capacitatea totală).

Potrivit unor surse, amenințarea a vizat localul Irish Cafe.

Autorul amenințării a fost amendat și el cu suma de 3.000 de lei.

Are 32 de ani și a fost găsit repede de polițiști, mergând pe bicicletă. Are probleme psihice, iar momentan este internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean.

Bărbatul este autorul mai multor clipuri bizare postate pe Tik Tok.

Într-unul dintre ele spune că are fantezii cu polițiste și că își dorește să fie prins, băgat în mașină și reținut.

DETALII AICI: VIDEO: Autorul amenințării cu bombă are fantezii cu polițiste: “Vreau să fiu băgat în mașină, să fiu reținut”

1 COMENTARIU

  1. Să ne explice şi nouă tovarăşii milițieni , cum au reuşit ,, performanța ” de a amenda un om cu ,, probleme psihice ” ? După cum am mai precizat într-un articol anterior , având în vedere inclusiv caracterul său punitiv , contravenția este subsumată noțiunii de acuzație în materie penală ( precum C.E.D.O.a statuat ).Retardații aceştia mintal din autoritățile / instituțiile statului ( cu precădere organele de cercetare / urmărire penală ) nu cunosc nici măcar la modul general dispozițiile art.18 – 31 din N.C.P. ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here