proxenet 58106500

proxenet 58106500Prostituția este una din cele mai vechi afaceri din lume. Încă de la începuturi, femeile își vindeau trupul în schimbul banilor. S-a dovedit o afacere de succes, iar așa au apărut “peștii”, cei care găseau clienți prostituatelor și aveau grijă de ele, în schimbul unei cote părți din sumele obținute. Dar ca orice business, a evoluat în timp, iar astfel a apărut “lover boy-ul”.

Tot mai mulți tineri din Ploiești sunt tentați de rapiditatea cu care se fac banii în această industrie și găsesc noi modalități de a convinge tinerele să se prostitueze. “Lover boy-ul” este proxenetul care jură iubire tinerelor pe care le prostituează, convingându-le să își vândă trupul pentru “binele familiei”. Nu puține sunt cazurile în care “peștii” se însoară cu tinerele pe care le trimit “la produs”, ca o dovadă a “iubirii” lor.

Este și cazul lui Marian Constantin din Ploiești, zis și “Colison”, care este urmărit penal într-un astfel de dosar. Acesta a fost reclamat de o minoră că a convins-o să întrețină relații sexuale cu alți bărbați, în schimbul unor sume de bani, sub promisiunea că o va lua de nevastă. Colison o ducea în diverse apartamente, atât din Ploiești, cât și din București, unde se întâlnea cu clienții. Reclama și-o făcea pe diverse site-uri cu profil matrimonial, în ciuda faptului că tânăra are doar 17 ani. Toată povestea a ținut din septembrie până în noiembrie 2014, întrucât în luna decembrie proxenetul a renunțat la legătura cu minora, pentru a se împăca cu fosta prietenă, întoarsă din Elveția.

Pe 26 februarie, Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile a suspectului Marian Constantin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here