M. Oprea, proxenetul din Prahova care și-a terorizat timp de un an de zile iubita pentru că femeia refuza să mai întrețină relații sexuale pe bani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a urmărit-o pe stradă şi a lovit-o cu maşina, doar pentru a-şi recăpăta cu forţa ”fabrica” de bani.

Procurorii DIICOT din Ploieşti au aflat povestea de groază, iar miercuri au descins în forţă la domiciliul proxenetului. Tânărul este acum acuzat de trafic de persoane, iar potrivit unor surse, lista capetelor de acuzare ar fi mult mai lungă, inclusiv loviri și alte violențe și agresiune sexuală.

”În cauză s-a reţinut faptul că, un suspect, folosind metoda „loverboy”, a racolat o parte vătămată, în vederea exploatării sexuale a acesteia, pe raza judeţului Prahova, în schimbul obţinerii de foloase materiale. În momentul în care victima nu mai dorea să continue, în favoarea suspectului, activitatea de prostituţie, acesta o urmărea pentru a-i menţine starea de temere şi aservire, apoi pentru a-i înfrânge rezistenţa o ameninţa şi chiar devenea violent”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Potrivit sursei citate fata a fost grav rănită după ce a fost lovită cu maşina de către proxenetul ei.

”Astfel, pe fondul unor discuţii contradictorii, suspectul a lovit partea vătămată cu autoturismul. În urma evenimentului rutier aceasta a suferit numeroase leziuni traumatice. La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 12 persoane”, potrivit DIICOT.
12 persoane au fost duse la audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here