lucian mandruta

lucian mandrutaLucian Mândruță, cunoscutul jurnalist din presa centrală, și-a spus părerea pe Facebook despre audierea lui Iulian Bădescu. Acesta a amintit de pensia municipală, promisiunea făcută de edil ploieștenilor și de avertismentul pe care i l-a dat atunci lui Bădescu.

“Primarul din Ploiesti, Badescu, a ajuns la putere promitand alegatorilor in varsta “pensii municipale”.

La vremea respectiva, i-am atras atentia ca ideea nu e doar o promisiune mincinoasa ci si, posibil, o escrocherie, pentru ca notiunea nu exista in lege si nu are cum sa fie implementata legal. In replica, dom’ primar si-a pus jurnalistii de proasta calitate de la presa afiliata sa ma injure.

Evident, taloanele alea de pensii distribuite in oras si care – potential – i-a adus victoria – n-au adus nici o pensie. In schimb, edilul a ajutat amarata de echipa de fotbal Petrolul sa treaca strada cu niste banuti – pentru performanta, zice el.

Acum, aceiasi pensionari prostiti de doua ori sunt sigur ca se uita la televizor, la postul ala care da dreptate tuturor anchetatilor prieteni si dau din cap, a dojana:

“Ce-aveti cu el, saracul, era baiat bun!”.

Pai n-avea dreptate cronicarul ala care-a numit onoratul public “prostime”?”, a scris jurnalistul pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here