fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Lucian Onea s-ar putea întoarce în funcția de șef al DNA Ploiești. A contestat ordinul de revocare din funcţie dat de şeful interimar al DNA, Călin Nistor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Fostul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, a contestat ordinul de revocare din funcție dat de șeful DNA Călin Nistor. Contestația a fost depusă miercuri la Curtea de Apel București.

Asta după ce, în data de 15 ianuarie, Secţia pentru procurori a CSM a decis să admită cererea şefului interimar al DNA, Călin Nistor, de a-l revoca pe Lucian Onea din funcţia de procuror DNA Ploieşti.

- Reclamă -

Amintim că fostul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea, este cercetat într-un dosar pentru constituire de grup infracţional organizat.

Lucian Onea este acuzat că a constrâns anumiţi martori să facă sesizări şi tabele false cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre o sesizare întocmită de către fostul deputat Vlad Cosma pe numele unui cetăţean din Chişinău, Serghei Petruş. Vlad Cosma ar fi fost ameninţat de către Lucian Onea că îi va întocmi dosar penal surorii acestuia, Andreei Cosma. Ulterior, Vlad Cosma a declarat public că Serghei Petruş nu există.

- Reclamă -

sursa:ph-online.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Meteorologii au anunțat un nou cod portocaliu de vreme severă pentru zona de munte din Prahova

Meteorologii au emis, marți 28 noiembrie, noi alerte de vreme severă care vor intra în vigoare în câteva ore....
spot_img