fbpx
joi, iunie 1, 2023

Lucrări de refacere a sistemelor pluviale de la Sala Doroftei și de la Stadionul Ilie Oană din Ploiești

Citește Și

- Advertisement -

Primăria Ploiești anunță că au fost demarate lucrări de refacere a sistemelor pluviale de la Sala Doroftei și de la Stadionul Ilie Oană din municipiu, după ce din cauza ultimelor ploi au fost probleme serioase la aceste clădiri.

„Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a dispus efectuarea, în regim de urgenţă, a unor lucrări de refacere a sistemelor pluviale existente la nivelul a două baze sportive importante ale oraşului nostru, respectiv la Sala “Leonard Doroftei” şi la clădirile aferente Stadionului “Ilie Oană”.

- Advertisement -

Astfel, astăzi, au demarat lucrările de refacere a sistemului pluvial ce deservește clădirea Sălii “Leonard Doroftei”, care constau în înlocuirea burlanelor, jgheaburilor și a bordurilor ce alcătuiesc acest sistem.”, a transmis primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

Totodată, municipalitatea a informat că în cazul Sălii Doroftei vor fi demarate și lucrări de refacere a hidroizolației.

„Totodată, joi, 17 decembrie 2020, la nivelul acestei baze sportive vor demara şi lucrările de refacere a hidroizolației.

- Advertisement -

De asemenea, începând de mâine, la nivelul Stadionului „Ilie Oană”, respectiv la corpurile de clădire situate pe colţuri, se vor înlocui jgheaburile, lucrare ce va fi executată cu ajutorul unei firme de alpinişti utilitari.”, se mai arată în comunicatul de presă remis de primăria Ploiești.

“Cele două baze sportive au întâmpinat probleme serioase în perioada ultimelor ploi. Sistemele pluviale actuale sunt deteriorate, ceea ce cauzează pătrunderea precipitaţiilor în clădiri şi afectarea în timp a acestor structuri. Estimăm ca până la finalul acestui an să încheiem aceste lucrări. Aşa cum am mai declarat, îmi doresc să susţinem aceste baze sportive active şi este nevoie de o redresare a situaţiei. Aceste lucrări se impuneau şi vor ajuta, pe viitor, la desfășurarea în condiţii bune a activității sportive”, a declarat în acest context primarul Andrei Volosevici.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta