fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Lucrări importante în Mizil. Peste 13 milioane de euro vor fi investite în lucrări de modernizare și reabilitare

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Peste 13 milioane de euro pentru „Îmbunătățirea calității vieții populației din Orașul Mizil”. Un proiect important pentru oraș, finanțat de  Uniunea Europeană, care în acest moment se află în faza de implementare, fiind în execuție lucrări de modernizare, reabilitare și construcție.

În cadrul proiectului vor fi modernizate mai multe drumuri, respectiv  Griviței, Vișinului, Zorile și Țepeș Vodă. Lucrările presupun refacerea stratului de rezistență și turnarea a două straturi de asfalt. În același timp se lucrează și la consolidarea și modernizarea vechiului sediu al primăriei Mizil, imobil ce va devein ulterior Muzeul Orașului.

- Reclamă -

Lucrări de reabilitare se fac și la Casa de Cultură a orașului. Centrul cultural va fi eficientizat energetic, sala de spectacole va fi modernizată, iar scena refăcută. Lucrări similar, de modernizare și reabilitare sunt în execuție și la Școala gimnazială „Sfântul Nicolae”, care va beneficia și de dotări de ultimă generație.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img