fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Lucrările de reabilitare din zona Spitalului Județean au făcut o nouă victimă-FOTO+VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

lucrari judetean pericol 1 - Ziarul INCOMODO femeie a ajuns în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, după ce s-a împiedicat și a căzut în zona trecerii de pietoni aflată chiar în fața unității sanitare. Potrivit martorilor, femeia a fost dusă la urgențe cu răni în zona feței și cu o mână ruptă. Tot martorii le-au spus reporterilor Incomod că în mai puțin de 15 minute, alte trei persoane s-au împiedicat exact în aceeași zonă. Din fericire nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din cauza lucrărilor de reabilitarea a liniilor de tramvai, în zona trecerii de pietoni există o diferență de nivel a covorului asfaltic de aproximativ șapte centimetri. Diferența a rezultat ca urmare a turnării covorului asfaltic în timpul lucrărilor în zona liniei de tramvai, cel vechi, pe unde circulă autoturismele nefiind adus la același nivel.

- Reclamă -

În zona trecerii de pietoni nu există niciun element de avertizare care să arate că există pericol pentru pietoni.

lucrari judetean pericol 2 - Ziarul INCOMOD
lucrari judetean pericol 3 - Ziarul INCOMOD
lucrari judetean pericol 4 - Ziarul INCOMOD

Vă reamintim că acesta nu este primul caz de acest gen. La sfârșitul lunii octombrie 2014, o femeie și-a fracturat coloana vertebrală după ce a căzut într-o groapă de doi metri, nesemnalizată, în zona Gării de Vest, groapă rezultată tot în urma lucrărilor de la linia de tramvai.

Contactat de reporterii Incomod care i-au povestit incidentul, viceprimarul Raul Petrescu s-a dus personal să vadă despre ce este vorba. „Voi discuta cu reprezentanții de la Direcția Tehnic Investiții să trimită pe cineva să semnalizeze zona, pentru ca astfel de accidente să nu mai aibă loc”, ne-a declarat viceprimarul.

- Reclamă -

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 2

Acum poți căuta orice pe ecranul telefonului tău Android fără să schimbi aplicațiile.Citește și: Căutarea Google a primit o...
Sari la conținut