sediu psd ploiesti

Bătaie pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, în sânul PSD! Nici până la această oră formațiunea politică nu a luat o decizie în acest sens, fiind vehiculate nu mai puțin de patru nume pentru această funcție. Dintre toți, se pare că cel mai mult își doresc funcția Ludmila Sfârloagă și Rareș Enescu.

„Cei mai vocali, în această privință, sunt Ludmila Sfârloagă și Rareș Enescu. Ideea este că ambii au probleme de imagine în cadrul partidului, pentru că în trecut au avut o relație deficitară cu mai mulți colegi. Din acest motiv, am amânat luarea unei decizii. Biroul Județean al PSD Prahova va decide miercuri seara pe cine vom susține, pentru că joi se constituie noul Consiliu Județean și trebuie să știm cu ce propunere venim pentru funcția de vicepreședinte.”, a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pentru max-media.ro.

Totuși, se vehiculează că social-democrații îi iau în considerare pentru această funcție și pe Laura Moagher, directorul Parcului Memorial “Constantin Stere” Bucov și pe Fabioara Ionescu, fostul administrator public al județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here