Primaria orasului Ploiesti

De abia s-au anunțat principalii candidați pentru Primăria Ploiești la alegerile din iunie și deja a început lupta. Partidul Național Liberal l-a validat pe senatorul Andrei Volosevici, fost primar, drept candidat, în timp ce aseară Partidul Social Democrat a decis că va merge în campanie cu senatorul Daniel Savu, care a mai candidat o dată împotriva lui Volosevici pentru această funcție.

Încă de aseară au început să apară și primele acuzații în spațiul public, primele contre între cei doi. Andrei Volosevici a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care îl acuză pe Savu că vrea să “îl târască într-un război mediatic de lungă durată” și că îi face plângeri penale. Iată mesajul postat de Andrei Volosevici:

“Partidul aflat la putere in Ploiesti si-a desemnat candidatul pentru primarie in persoana domnului senator Daniel Savu
Si care credeti ca a fost primul lucru pe care l-a facut in aceasta calitate???
Daca vreun ploiestean isi imagineaza ca s-a interesat de bugetul orasului nostru, raportat la faptul ca putem intra in insolventa sau chiar faliment, de pierderea a aproximativ 15 milioane de euro din bani europeni, sau de modul in care se deruleaza lucrarile pe fonduri europene…va inselati amarnic!!!
Aflati de la mine ca singura grija a domniei sale este Andrei Volosevici si cum poate sa ma tarasca intr-un razboi mediatic de lunga durata.
Cum???
Facandu-mi plangeri penale.
Pe ce???
Pe orice are legatura cu mandatul pe care l-am avut ca primar al Ploiestiului in perioada 2008-2012.
De ce???
1. Pentru ca domnia sa cauta tot felul de subterfugii, in afara celor care au legatura cu responsabilitatea administrativa, desigur, pentru ca PSD-ul sa ramana la putere la Ploiesti, continuand mandatul “glorios” 2012-2016. Va amintesc ca in luna aprilie a anului 2015 domnul Savu, in calitate de presedinte al PSD Prahova, considera ca Spitalul de Pediatrie trebuie in continuare relocat in cladirea OMV, desi cinci luni mai tarziu tot PSD sustinea schimbarea obiectivului acestei cladiri, asumandu-si faptul ca totul a fost doar o minciuna electorala.
2. Pentru ca stie ca pe procedurile specifice organelor de ancheta, orice persoana careia I se face o plangere poate fi chemata pentru a da lamuriri si prin aceasta modalitate domnul Savu poate incepe sa faca ce stie dansul mai bine: CIRC LA TELEVIZOR!!! Exemplificand, daca un cetatean ii face plangere penala unui vecin astazi, acesta devine imediat dupa depunerea hartiei cercetat si astfel, maine sau poimaine poate fi chemat sa dea declaratii cu privire la plangerea care i s-a facut. Este o procedura corecta care face parte din sistemul judiciar romanesc, dar de care , din pacate, se folosesc in mod absolut ridicol, unii oameni politici, pentru a-si masca astfel propria neputinta
3. Pentru ca altceva nu stie in afara de a da cu HUO!!!
Cui???
Mie, colegilor de partid, ai mei si ai domniei sale, si in final ploiestenilor pentru ca ii priveaza pe acestia de o competitie bazata pe idei si proiecte fezabile!
Aceasta este, stimati ploiesteni, strategia candidatului PSD la primaria Ploiesti pentru Campania electorala in urma careia vor fi desemnati cei care vor conduce Ploiestiul in urmatorii patru ani!!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here