fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Lupte de stradă ilegale în Prahova! Atenție! Imagini necenzurate și cu puternic impact emoțional

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Mai multe imagini în care sunt surprinse momente violente din timpul unei lupte aparent organizate la care participă trei indivizi cunoscuți în zona Câmpina în special pentru agresivitatea lor, au ajuns pe adresa redacției. Se pare că aceste bătăi neautorizate se organizează în mod frecvent într-un restaurant dezafectat situat pe marginea DN1, între Breaza și Câmpina (fostul restaurant President, spun anumite surse).

Din imagini se vede destul de clar că la eveniment participă – ca spectatori – zeci de persoane care stau în spatele unui zid, iar în ringul improvizat, pe lângă „luptători”, au acces și alți bărbați care filmează cu telefonul mobil și îi incurajează pe bătăuși.

- Reclamă -

Deocamdată nu am putut identifica decât două personaje care apar în aceste clipuri. Este vorba despre Gabriel Lingurar din Câmpina și un anume Cristoi, probabil Cristian Georgescu, un individ care în urmă cu aproximativ doi ani a fost implicat în scandalul porumbeilor călători furați de la campionul german Andreas Drapa.

Grav este că aceste lupte organizate în mod ilegal degenerează într-o bătaie în toată regula, iar protagoniștii apar în imagini cu fața tumefiată. Poliția nu este străină de aceste evenimente. De altfel, în luna februarie a acestui an, mai multe percheziții au avut loc la Câmpina, în special în Turnătorie (cartier rău famat din localitate) la domiciliile unor persoane bănuite de șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Într-un comunicat remis presei la acea vreme se preciza că “ Polițiștii de investigații criminale, cei care coordonează cercetările în cauză, au indicii că cei vizați de percheziții ar fi săvârșit mai multe acte de violență în cursul lunii ianuarie, prin care au produs tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, persoanele vizate sunt bănuite că au împrumutat diverse persoane cu sume de bani, iar pentru recuperarea acestora ar fi recurs la acte de violență.”

Vezi AICI imagini video cu ce au găsit polițiștii în urma perchezițiilor.

- Reclamă -

Există informații conform cărora aceste lupte organizate în restaurantul de pe marginea DN1 nu erau doar pentru distracție, ci se făceau și pariuri, dar, cel puțin până în acest moment, acest aspect nu a fost probat. Indivizii anchetați pentru tulburarea liniștii publice se află sub control judiciar.

Nota redacției: Atenție, limbaj licențios! Imagini necenzurate și cu puternic impact emoțional!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img