Opiniile mele din acest articol nu vizează polițiștii, doar instituția Poliției. O instituție puternic politizată, ca multe altele din păcate, unde de ani de zile nu mai sunt concursuri pe bune și astfel cei competenți ocupă doar funcții de execuție iar sclavii politicienilor prind funcții de conducere.
 
Românul din Suedia care și-a pus numerele de înmatriculare M..E PSD este victima instituției. Polițiștii care îi ridică plăcuțele nu sunt vinovați cu nimic, nu îi mai înjurați, pentru că ei doar executau ordinele venite de mai sus.
 
Ziarul Adevărul scria zilele trecute că Inspectoratul General al Poliției Române a transmis tuturor inspectoratelor de poliție județene o adresă în care se menționează ”având în vedere notificările privind autoturismul Audi A5 (…) se impune analizarea întrunirii elementelor constitutive infracțiunii prevăzută și pedepsită de art.334, alineatul 4 din Codul Penal, în situația depistării în trafic. Articolul respectiv se referă la punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar alineatul 4 prevede închisoare de la 6 luni la 2 ani sau amendă pentru conducerea unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România.

De parcă s-a terminat cu mașinile furate sau persoanele date în urmărire generală iar polițiștii de la rutieră în loc să stea după specimene care pun în pericol viața oamenilor trebuie să prindă plăcuțele de înmatriculare cu M..E PSD. 
Politizarea asta excesivă a Poliției generează situații de genul sau chiar mai rău duce la formarea unor adevărate mafii conduse chiar de șefii puși politic.
Astăzi, 30 iulie 2018, șoferul mașinii Audi cu numărul de înmatriculare M..E PSD a fost oprit în trafic și polițiștii i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare. 
Probabil Liviu Dragnea a fost deranjat de subiectul devenit viral și împreună cu ministrul de interne Carmen Dan sunt autorii acestor ordine date de IGPR în județele României.
 
De azi polițiștii de la rutieră se pot întoarce la treaba lor de zi cu zi, protejarea cetățenilor acestei țări.
Partidul a ieșit în evidență și și-a etalat puterea: M..E (de la) PSD pentru instituția Poliției!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here