fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Mădălin Mihailovici, directorul Veolia, implicat în aranjamentul voturilor de la FRF?!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

O anchetă publicată de jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său, tolo.ro, îl aduce din nou în atenția opiniei publice pe Mădălin Mihailovici, director general Veolia România, ca fiind în realitate „patronul din umbră” al echipei de fotbal Petrolul Ploiești, implicat în aranjamentul voturilor de la șefia FRF. Deși Veolia este doar partener finanțator al clubului de fotbal ploieștean, se pare că deciziile sunt luate de directorul companiei sponsor.

Într-o anchetă menită să scoată la iveală cum s-au făcut jocurile pentru alegerea lui Răzvan Burleanu în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, Tolontan spune că „blaturile” s-au făcut în teritoriu, nu la centru și că pentru fiecare echipă s-a discutat cu oamenii cheie care puteau lua decizia în acest sens.

- Reclamă -

Interesant este că pentru Petrolul Ploiești s-a discutat cu directorul Veolia, Mădălin Mihailovici.

„În schimb, oamenii lui Burleanu nu doar că au anihiliat influențele politice, dar le-au folosit local în interesul lor.

Plus că, acolo unde echipele au în spate companii, au vorbit direct la sponsori. ”Pentru Petrolul am discutat cu Mădălin de la Veolia”, spune, sigur pe el, Gabi Bodescu, secretarul general adjunct al FRF.

- Reclamă -

E vorba de Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România.”, se arată în ancheta publicată de sursa citată.

Așadar, deși teoretic votul îi aparținea delegatului clubului, se pare că acesta a votat la comanda lui Mădălin Mihailovici care, în schimbul sponsorizării oferite de Veolia, ar avea acum control complet asupra clubului ploieștean.

Reamintim că în toamna anului trecut, Vivi Răchită, fost președinte al clubului Petrolul, îl acuza pe Mădălin Mihailovici că are comportament de patron la Petrolul. Iată ce declara atunci Vici Răchită: „Vorbește ca un patron, din păcate patron pe banii altora și se vede că se uită mult la București la televizor și ia apucăturile personajului care face schimbări din lojă. (…)

A venit un domn care își arogă merite de patron și își depășește condiția. S-a mai întâmplat de-a lungul timpului la Ploiești, dar au sfârșit în anonimatul de unde au venit cei care au făcut așa. (…)

- Reclamă -

Zvonurile din Ploiești spun că ei au venit (n.r.: Veolia) pentru că la anul se termină contractele pe care grupul le are cu Primăria și asta este o formă de presiune (n.r.: contractele se termină în anul în curs). Nu știu detalii, doar ce am auzit de la suporteri, se aude că de aceea au venit. Nu știu toate elementele, dar așa vorbesc suporterii, că se folosesc de ei pentru a pune presiune pe Consiliul Local pentru a fi prelungite contractele. Sper să nu fie zvonurile adevărate, pentru că Petrolul nu merită asta. (…)

Dacă tot e transparență să ne arate nouă, petroliștilor, un contract de sponsorizare între Veolia și Asociația Petrolul 52, pentru că se zvonește că toate sponsorizările sunt făcute printr-o fundație căpușă, nu direct de către Veolia.”, declara la acel moment Vivi Răchită.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut