fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Mădălina Lupea, posibil candidat la primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Mădălina Lupea, fost prefect al județului Prahova, în prezent consilier județean Pro România, ar putea candida pentru funcția de primar al Ploieștiului, dar din partea altui partid.

Potrivit puterea.ro, Mădălina Lupea va fi, surpriză, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru primăria Ploiești.

Reporterii Ziarului Incomod au contactat-o pentru un punct de vedere, iar aceasta a declarat că știe că este sondată de mai multe partide ca un posibil candidat la primăria Ploiești, iar dacă în urma sondajelor ploieștenii vor decide că este o variantă de luat în calcul, nu se va da în lături și va candida.

- Reclamă -

Rămâne de văzut, însă, dacă, în ideea în care Mădălina Lupea va reieși că este un candidat viabil pentru primăria Ploiești, ce partid va alege pentru a-i susține această candidatură.

Recent, Mădălina Lupea a fost invitată într-un talkshow Incomod în care a vorbit despre activitatea sa de consilier județean, dar și despre trecut, când a fost prefect al județului și, anterior activității politice, procuror și director în mediul privat.

Urmăriți aici talkshow-ul Incomod cu aceasta:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut