fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Mai multe mașini parcate în zona Bisericii de Lemn din Malu Roșu, vandalizate. Polițiștii caută vinovații

Citește Și

- Advertisement -

Amplă acțiune a polițiștilor judiciariști din Ploiești în cartierul Malu Roșu după ce mai mulți șoferi au reclamat că oglinzile mașinilor lor au fost sparte, în cursul nopții de marți spre miercuri, de persoane necunoscute.

Potrivit unor surse, o parte dintre mașinile parcate în zona Bisericii de Lemn din cartierul ploieștean Malu Roșu au fost avariate.

Este vorba în special de portiere zgâriate și oglinzi sparte.

- Advertisement -

Se pare că cel puțin zece autoturisme au fost victimele unor acte de vandalism.

În zona menționată sunt echipaje ale serviciului judiciar care adună probe.

Ce spune Poliția

- Advertisement -

În această dimineață, în jurul orei 04:45, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie despre faptul că a găsit oglinda autoturismului personal distrusă, autoturismul în cauză fiind parcat pe strada Aleea Profesorilor din municipiu, zona Malu Roșu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că mai multe autoturisme parcate pe acea stradă prezintă distrugeri la nivelul oglinzilor.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii numărului de autoturisme care prezintă distrugeri, precum și în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta