Pentru Andreea Cotan, o profesoară de franceză în vârstă de 35 de ani, viaţa a luat o întorsătură dramatică odată cu naşterea celui de-al doilea copil. Aceasta mai are o fetiţă în vârstă de 6 ani.

În urmă cu o lună, la câteva săptămâni de la naştere, a fost diagnosticată cu tromboembolism pulmonar, tromboza intracavitara AD si VD şi tromboză venoasă. Practic, cheaguri se sânge migrau către inimă şi risca să moară în orice clipă. Tocmai şi din acest motiv, mai mulţi medici au refuzat să o opereze, Iar intervenţia a trebuit să fie efectuată la un spital privat contra unei sume considerabile.

Prima intervenţie pe inimă a fost efectuată cu succes, dar cheagurile de sânge de pe picioare nu pot fi extrase decât cu un dispozitiv de trombectomie mecanică al cărui preţ se ridică la suma de aproximativ 8000 de euro. În plus, dispozitivul trebuie adus din Germania şi instalat de un medic străin, deoarece până în acest moment niciun medic din România nu ştie să-l manevreze.

Colegi şi părinţi au donat fiecare cât au putut diverse sume de bani, însă banii au fost suficienţi doar pentru prima intervenţie.

Pentru un mic ajutor, un om cu inimă mare se poate întoarce în sânul familiei şi în cadrul şcolii pentru a duce o viaţă normală şi a educa generaţii de elevi. Şansa ţine doar de bunăvoinţa oamenilor.

Orice contribuţie se poate face la contul următor: RO58INGB0000999903127341  pe numele

Cotan Andreea Valentina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here