fbpx
luni, mai 29, 2023

Mai multe trasee TCE Ploieşti vor fi extinse până la Prahova Value Centre

Citește Și

- Advertisement -
Mai multe trasee de transport public din Ploieşti care ajung în zona Gării de Sud vor fi extinse până în dreptul mall-ului Prahova Value Centre. Măsura se va aplica din 6 iulie, a anunţat TCE.

Sunt vizate traseele 2, 32 şi 401, potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi de operatorul de transport în comun al municipalităţii ploieştene.

Astfel, pentru traseul 2, staţia BIG, care până acum reprezenta capătul de linie, va fi înlocuită din 6 iulie, urmând ca autobuzele să oprească în staţia situată imediat în faţa gării, cea folosită de traseul 30, iar apoi îşi vor continua parcursul pe sub pod, intrând în parcarea centrului comercial, cu staţie de debarcare capăt de linie la Prahova Value Centre, în zona din dreapta, special amenajată şi semnalizată. Pentru sensul spre Gara de Vest, îmbarcarea se va face din staţia nou înfiinţată Pleiades.

- Advertisement -
Traseul 32, prelungit până la Prahova Value Centre

Sensul spre cartierul Pictor Rosenthal: traseu normal pana in statia din fata Garii Sud, apoi inainte si viraj dreapta pe sub pod, intrare in parcarea centrului comercial, oprire in statia Prahova Value Centre. De aici, se merge inapoi spre iesirea din parcare, apoi stanga pe sub pod spre Sud si se urca breteaua de acces pe deasupra podului, de unde se reia traseul cunoscut;

Sensul spre Centru: traseu normal pana in statia Rulmenti Grei, apoi inainte pe pod si viraj dreapta pe breteaua de acces de deasupra podului, coborare in parcarea centrului comercial, oprire in statia Pleiades. De aici, se merge inapoi spre iesirea din parcare, apoi stanga pe sub pod spre Sud si se ajunge la CORECO Sud, de unde se reia traseul cunoscut.

Traseul 401:

- Advertisement -

Sensul spre Hipodrom: traseu normal pana in statia din fata Garii Sud, apoi inainte si viraj dreapta pe sub pod, intrare in parcarea centrului comercial, oprire in statia Prahova Value Centre. De aici, se merge inapoi spre iesirea din parcare, apoi stanga pe sub pod spre Sud si se urca breteaua de acces pe deasupra podului, de unde se reia traseul cunoscut;

Sensul spre Centru: traseu normal pana in statia Gara Sud PTTR, apoi inainte pe sub pod si viraj dreapta spre parcarea centrului comercial, oprire in statia Pleiades. De aici, se merge inapoi spre iesirea din parcare pe breteaua de urcare pe pod, apoi dreapta spre statia 13 Decembrie de pe str.Democratiei de unde se reia traseul cunoscut.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urmărire lângă Ploiești. Doi tineri drogați și fără permis au condus aceeași mașină

Polițiștii de la Serviciul Rutier au reușit să prindă doi tineri care s-au urcat la volanul aceleiași mașini, deși...

Mai Multe Articole Ca Acesta