Veolia urmează să facă lucrări la rețeaua de termofocare, astfel că, mai multe zone din Ploiești rămân fără apă caldă și căldură, luni, 14 februarie, între orele 08.00-22.00.

“Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, operatorul Veolia Energie Prahova anunță executarea unor lucrări la rețeaua primară de termoficare care vizează devierea și punerea în funcțiune a unor conducte de termoficare în zona podului de la Gara de Sud, luni,  14.02.2022, în intervalul orar 08:00 – 22:00.

Astfel, în perioada de timp menționată, furnizarea cu apă caldă și încălzire va fi întreruptă pentru blocurile arondate următoarelor puncte termice:

3, 5 Sud, 14 Democrației, Uzuc și la modulele termice: Spitalul de Pediatrie Ploiești, Colegiul “Spiru Haret”, Colegiul de Artă “Carmen Silva”, Grădinița “Crai Nou”, Școala Gimnazială “Radu Stanian”, Inspectoratul Județean de Poliție – Secția 4, precum și în perimetrul străzilor: Mihai Eminescu, Făt Frumos, Veronica Micle, Pajurei, Milcov, Bobâlna, Frăției, Jianu, Democrației și Piața 1 Decembrie 1918.

 

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă)”, se arată îăntr-un comunicat al Primăriei Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here